The Story


Ph_unknown

26-godišnji Olivier Rousteing već tri i pol godine radi za Balmain i jedno je od najutjecajnijih mladih lica u modnom svijetu. Dečko iz francuskog Bourdeauxa odlazi u Italiju gdje 6 godina radi za Roberta Cavallija, do poziva modne kuće Balmain. Mnogi su bili skeptični, znamo da je francuska moda decentnija i prije svega visoka moda, da se razumijemo obožavam Talijane, njihov osjećaj za modu i lifestyle, ali oni su nosivi, bar po meni i dal osjetimo onaj nepretenciozni kič Cavallija, ja da, pogledajte samo uzorke jakni iz Balmainove kolekcije sa daškom visoke mode iz vremena YSL-a ( mislim na one naramenice koje su postale simbol Balmaina ), ah ta moda, ponavlja se, kombinira, igra.
Možda i taj seksipil kojim odišu njegove kolekciju jesu trag modnog boravka u Italiji. O.R. ističe da voli dašak seksipila u svojim kolekcijama, također voli kako muška tako i ženska tijela, ne vulagarnu naravno, ovo se odnosi na konture. "Volim kako ženska tako i muška tijela i to je razlog zašto sam u modi." svjedoči O.R.
Onaj ko poznaje modu može vidjeti da se ovaj mladi Francuz igra sa dijelovima tijela, ako jedan dio tijela sasvim pokrije drugi pokazuje. Npr., preporučuje, ako se nosi oversized jakna onda se kombinira sa skinny hlačama ili obrnuto ako nosimo skinny jaknu onda ju kombiniramo sa oversized hlačama. Mr. O.R. dal smo se upoznali?
u kolumni koju pišem za modamo.info, možete posvjedočiti da sam takvu misao napisala prije možda mjesec dana, mislim da se kužimo Mr. Rousteing!
Balmain show odiše jednostavnim i prozračnim make up-om, za svoja lica bira ona koja su jednostavna i prirodna. " .... moraju imati stav.....kada nosiš moju haljinu, pokušaj ju nositi kao da je tvoja." To je onaj stav koji iskusni casting agenti i kreatori osjete i kažu to je ta, ona će biti lice kolekcije.

Nema komentara:

Objavi komentar