Sex and The City iz naslonjača ili pak tu negdje oko nas...navikli ste da pišem o modi, o toj, nama ženama, najbitnijoj  sporednoj stvari, dilema jel sporedna ili ne to je već induvidualno, ali bitnoj da. E danas, listajući online izdanja novina u regiji, htjedoh ili ne, pročitala sam članak na temu preljuba. Jel se desio ili nije, nevažno. Zaintrigirao me na trenutak,to je ona ljudska strana od koje iskreno ili ne ne možemo pobjeći, ali uspjela sam da to traje samo na onaj prvi blic momenat i pročitala sam ga do kraja i članak završava citatom Carrie Bradshaw iz fima "Sex&City 2”: 
" Svaki brak je dogovorna zajednica između partnera koji sami definiraju svoja pravila ponašanja i nitko izvana nema utjecaja na to."
Pa zar nije tako, možda prije par godina, možda i prije desetak godina, otprilike kada je počela saga Sex and The City sve je to bila neka daleka budućnost, nimalo savršena vizija prijateljstva među ženama, ljubavi i veza, karijere jedne kolumnistice i njezinih prijateljica, a svaka od njih radi posao koji voli i gradi karijeru, neke sretne i ispunjene, a neke tek na kraju dožive onaj poznati Happy End.
Kako god sve što mi je tada bilo filmski danas se dešava tu ispred nas, možda nama lično, možda nekome u našem krugu, bližem ili daljem, uglavnom sve te teme ili varijacije na slične, sada su nam tako bliske. Nekako mi je sada sve to bliže nego što je izgledalo kada sam onako željno iščekivala novu epizodu na ekranu, zavaljena u svoj naslonjač ipak misleči to je samo film.
E pa, nije više film nego i stvaran život žena, njihovih veza i brakova, prijateljstava, karijere, i svega što nas čeka, što ćemo doživjeti ili čuti ili vidjeti........

Nema komentara:

Objavi komentar